Bila Aku Susah, Kau Tinggal kan Aku..

4:45:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera


korang pernah tak rasa macam ni

"bila kau susah, aku ada dengan kau, tapi bila aku susah, aku rasa kau macam nak mengelak ja dari aku, kadang-kadang aku rasa macam nak biar kan kau je, tapi dah kau kawan aku, mana la aku boleh biarkan, walau pun kita sama jenis, aku tetap sayang kan kau, iye lah kau kan kawan aku."

korang pernah rasa tak jadi macam ni, apa pendapat korang tentang kawan macam ni.

minta komen ya,
terima kasih


                                                          http://suterakasihyann.blogspot.com/

You Might Also Like

10 Pendapat

  1. kawan masa senang besepah , masa susah susah nak cari , biasa lah tu .

    BalasPadam
  2. Memang ada jugak manusia jenis macam tu di dunia ni..tapi tu la mau buat mcm mana, dah namanya kawan, terima sajala kelemahannya. Tapi kalau melampau sgt langsung x ingt kita masa susah, bye bye lahhh hoho


    thanks sebab letak banner tu, dah letak blog ni dlm bloglist 25 Kasih..hope blog ni terus berkongsi pendapat dan bermanfaat utk pembaca, keep blogging dan rajin2 blogwalking :)

    BalasPadam
  3. Nalisa: itu la, kalau dpt kawan yg slalu bersama, mcm tu, mmg bertuah la

    sutera kasih : itu lah, sedih sangat kalo dapat kawan macam ni, hidup kita ni tak bole sorang2 kan mesti kena ada kawan, btw trima kasih, sudi berkunjung ke blog yang sepi ni,huhu

    BalasPadam
  4. ada je kawan macam tu...bila ketawa punya main syok lagi,bila nak nangis semua nak pinggir diri..diri gak terasa nak gila..ermmmmm follow kamu^^

    BalasPadam
  5. woofer storm: gempak nama, haha, memang ar, time susah, time kita nk cari org, byk kwn yg hilang, missing in action, gila sedih kot, btw thnk u,

    BalasPadam
  6. Sahabat sentiasa menemani ku dikala duka dan gembira.

    http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/09/sahabat-atau-kenalan.html

    BalasPadam
  7. sy dah bese kena..haha.. mula2 sabar lg. lama2 x tahan la jugak. asik kita je yg beralah.die pikir susah die je. memang nak lari angkat kaki tp sempat la die mtk maap.now still kwn tp bukan kwn dr hati.hehe

    kalo dpt kwn mcm ni, tegur je la die. ckp kita x suka ngn pentingkan diri die tu. kalo die degil jugak, bla je. dlm islam pun suruh cari kwn yg baik kn.sekadar pndpt...

    BalasPadam
  8. maknanya kawan 2 xikhlas la,kalo aku x kisah da ade kawan atau x sebab skgni kita kena independent,jgn bergantung pada org~

    BalasPadam
  9. alaaa...nnt dia susah kita wat kt dia mcm 2..biar dia rasa... :)

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

[VIDEO] Menjerit Sambil Lempar Barang – Ini Reaksi Zizan Bila Nampak Lembaga

Bakal Menyambut Zuriat Pertama? 5 Topik Hangat Para Ibu Ini Pasti Buat Anda Dilema!