Kau Ingat Kau Bagus Sangat Lah Tu,

8:06:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Aku aka saya amat lah berbesar hati sebab follower dah meningkat, tapi masih belum berpuas hati sebab pendapat dari korang masih berkurang, maybe sebab aku jarang bw kot, apapun, aku memerlukan support semua pembaca tak kira la sesiapa pun, tak nak follow tak pe, cuma pendapat yang amat-amat diperlukan sangat, then, kalau korang ada masalah, korang cerita je, nanti aku post kan, tak payah taruk nama kalau tak nak

ok, berbalik kepada tajuk kat atas ni, ha, bapak ganas ayat aku tuh, ah lantak aku tengah marah ni,
sebenarnya aku rasa benda ni mesti pernah terjadi  kat korang,

A: "woi, kau buat kerja ni, make sure siap lagi sejam"
B: "gila bapak kau, mana sempat kalau nak salin dalam 100 salinan ni, kalau potostet tak pe gak, "
A: "ah, lantak kau, ada muka aku ni nampak macam aku kisah, ?,kau buat kerja kau"

tengok sapa tak baran, B: "mentang kau ada jawatan, boleh pulak nak buat aku ni macam kuli batak kau, dah la gaji sama. aku pulak buat kerja lebih."


tarik nafas, woah, dasyat aku, sekali napas je, aku taip ni, marah sangat ar tu, okay2, apa pendapat korang dengan manusia yang perangai macam ni. banyak situasi boleh relate ni, cuba korang pikir2 kan...

sila komen, sayang2 ku
terima kasih.

You Might Also Like

2 Pendapat

  1. kurang respon dari pengunjung eik???
    biasala..malam2 tak ramai blogger yang suka
    berkomen2...
    siang2 je ramai yang suka komen dan kongsi2 pendapat ni..malam2 biasanya blogger bw je untuk naikkan traffic.
    lagi satu susah nak komen kot..
    tak ramai blogger yang suka kotak komen gini..
    pakai yg pop up window tu lebih baik rasanya..
    lagi satu kalau blog ni ada fan page kat facebook rasanya lebih baik sebab lebih ramai yg kenal.nak harap kan dari bw je berapa kerat jela yang tahu..kan??cuma pendapat akak je la...:)

    BalasPadam
  2. ikut tutorial ni..:)

    http://www.mizayusof.com/2011/04/tutorial-kotak-komen-dengan-pop-up.html

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

[VIDEO] Menjerit Sambil Lempar Barang – Ini Reaksi Zizan Bila Nampak Lembaga

Bakal Menyambut Zuriat Pertama? 5 Topik Hangat Para Ibu Ini Pasti Buat Anda Dilema!