Pengenalan Blog Ini

12:50:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

tak pernah tengok blog ni kan, mestilah belum pernah tengok. blog Pada Pendapat Saya ialah blog yang diwujudkan untuk menerima setiap pandangan dan pendapat terhadap apa-apa masalah sekalipun.

kenapa buat blog ni?
seperti di atas, saya aka aku nak tahu pendapat korang semua, ye lah, dah lain otak mesti berbeza pendapat kan. so, mari ramai-ramai kita berkongsi pendapat.

apa faedahnya?
ha, banyak giler faedah nya, sekurang-kurangnya korang boleh tahu pendapat orang lain tentang satu-satu masalah.

salah satu kelebihan yang lain ialah, jika korang menghadapi apa-apa masalah atau dilema, sila letak di kotak komen di bawah, saya aka aku akan post kan entri sambil kita berkongsi pendapat. tak perlu susah2 letak nama, kalau nak letak pun tak pe.

segala carutan atau makian ialah dilarang sama sekali, dan soalan yang sesuai akan saya post kan, ramai yang ada blog, tapi ada masalah yang kita tak boleh publish kan, betul tak, so, ini ialah ruangan yang sesuai untuk semua tak kira la yang ada blog atau tidak mempunyai blog.

banyak cakap tak guna, apapun terima kasih kerana sudi mengunjungi blog ini, diharap kan kita boleh berkongsi pendapat kita

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

You Might Also Like

5 Pendapat

  1. wahhh menarik blog ni :)
    boleh kongsi pendapat sambil meluah hehe

    BalasPadam
  2. jom ramai2 komen dan bagi pendapat

    BalasPadam
  3. nak lepas geram boleh x? hehe...

    BalasPadam
  4. boleh aja, dialu2 kan, nk minta pendapat yang lain pun boleh, tya soalan dan sy akan post kan, so, ramai akan dapat bg pendapat, improvise our opinion so it will become better :)

    BalasPadam
  5. bagus2..sy pun memang suka tanya pendapat dan bagi pendapat..hehe..

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

Cara Hasilkan Mashed Potatoes Yang Gebu Dan 'Creamy'

Cara Paling Senang Dan Cepat Untuk Buat Cheesy Wedges Sendiri