SEGMEN SIMPLE : NAK JOIN BLOGLIST NASZ BULAN OKTOBER 2011

9:23:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

apa tujuan aku post entri ni, haha, aku akan join segmen yang ada kat muka bumi ni selagi aku ada masa lapang, haha

ha, apa lagi, korang2 tak teringin ke nak masuk klik kat banner yang kacak di bawah ni



sebab nak join bloglist ni: saya budak baru belajar, saya nak ada ramai kawan, saya suka kawan ramai-ramai, 
lagipun saya kan kawan awk, betul kan...hihi (ketawa sopan) <------trend gelak sekarang, 

cepat sangat due date ni, tapi dah ramai yang join so, apa tunggu lagi, cepat kan diri anda, ayuh!!!

You Might Also Like

4 Pendapat

  1. terima kasih sudi join segmen simple bloglist oktober 2011 saya.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  2. yath singgah sini:)salam perkenalan~~hehe

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

23 Nightmarish Things About Piano Classes That Still Haunt Us Today

14 Annoying Pranks Our Older Siblings Played On Us Just Because They Could