Blogger! Jom Kenal

8:02:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

'menyegmen' je aku ni kan, huhu
 aku masuk segmen ni sebab aku suka segmen2 ni

kalau korang nak join klik banner yang meriah ni



aku cerita pasal blog aku je lah ye
blog aku ni namanya "Pada Pendapat Saya" tujuan aku buat blog ni sebenarnya nak berkongsi pendapat
aku sekarang tinggal kat Selangor,
aku suka gila main sudoku
itu jelah ye, merapu je aku ni

terima kasih

You Might Also Like

24 Pendapat

  1. makasi sebab sudi join ^^
    sudoku??
    bst juga mainan tu tapi kdg2 pening juga nak main


    JOM TERJAH PESERTA LAIN

    BalasPadam
  2. da follow sini...

    salam perkenalan... :)

    BalasPadam
  3. dri segmen sama ^^
    salam kenal +_+

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-jom-kenal.html

    BalasPadam
  4. shiema singgah dan follow sini. jom terjah, singgah, follow dan join segmen shiema pulak jom !

    BalasPadam
  5. singgah dari segmen sama.jemput singgah my blog ye :) follow here :)

    BalasPadam
  6. dari segmen yg sama..jueyhame dtg singgah dan follow :) jemput la ke blog saye :)

    BalasPadam
  7. salam perkenalan..
    singgah dari segmen yang sama...
    follow ur cute blog~

    (^__^*)

    BalasPadam
  8. sy dtg join segmen same juga, salam kenal .jom dtg blog sy ::))

    BalasPadam
  9. hello, dr segmen yg sama. kite follow sekali. follow balik tau?

    BalasPadam
  10. Hai :) Dari segmen yang sama. Salam perkenalan. Dah follow blog u. Meh singgah blog saya :)

    BalasPadam
  11. hye dear ! ryn singgah cnie dari segmen genk !
    nak kenal boley tak ? hehe :)
    meh laa gi blog ryn jugakk..

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

    BalasPadam
  12. datang dari segmen yang sama :)..

    rerajin melawat la kat sini ye
    http://www.areliff.com

    :))

    BalasPadam
  13. aii...ida dr segmen yg sm jg
    singgah blog awak n done follow ur blog...follow me back ya..
    keep in touch...salam pkenalan ^_^

    BalasPadam
  14. singgah sini dari segmen genk gak. hehe.

    jemput ke blog saya.

    http://mohdnaser.blogspot.com

    BalasPadam
  15. Hi! saya singgah dari segmen yang sama. Jom singgah blog saya pulak? :)

    http://salwaismail.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

    salwaismail.blogspot.com

    BalasPadam
  16. singgah !!

    http://gadislollipops.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

    BalasPadam
  17. salam kenal..singgah cni...

    followerke 55: mama shima

    jemput ke link me:

    http://hashima-yusop.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-jom-kenal.html

    BalasPadam
  18. ain da follow.. folloa ain juga ye...

    BalasPadam
  19. dtg dari segmen yg same..
    jom singgah cniey pulak..
    http://bloggerhaniada.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

    BalasPadam
  20. salam perkenalan dan persahabatan.

    from: adando.blogspot.com

    BalasPadam
  21. salam kenal. dari segmen sama..

    http://kechik-duniakudisini.blogspot.com/2011/10/segmenblogger-jom-kenal.html

    BalasPadam
  22. Eza singgah blog awak yer.. Datang sini nak kenal-kenal pemilik blog.. Hehe. Boleh tak? Nak kenal Eza singgah la blog Eza yerr..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

Cara Hasilkan Mashed Potatoes Yang Gebu Dan 'Creamy'

Cara Paling Senang Dan Cepat Untuk Buat Cheesy Wedges Sendiri