Boss

12:45:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera



bos, siapa la yang suka bos, kalau bos best and sporting memang aku suka, korang2 pun mesti suka kan, tapi kalau bos yang garang nak mampus, memang tak ah, susah kan jadi bos, haha

so aku dedicate kan quote yang aku jumpa kat google setelah aku merayap untuk semua bos2 di dunia, hehe, aku tahu korang (bos) mesti berbangga kan, hehe

aku suka bos yang tak suka dikipas, korang paham kan, iyela, bab kipas mengipas ni, aku mmg tak pandai, aku kan kasar, so aku tak pandai nak puji2 orang ni.

bos yang terbaik ialah bos yang sporting tapi dalam masa yang sama tegas.

bos aku memang terbaik,
lup u bos, hehe

You Might Also Like

3 Pendapat

  1. dulu zaman2 akak kerja dulu akak baik dengan bos..semua tempat akak kerja semua bos akak baik dengan diaorang..
    tapi akak baik dengan
    depa tu bukan pasal depa baik jugak.tapi sebab akak tak kenal perangai depa..
    susah nak duga..
    sat2 angin elok..
    sat2 tak elok...
    jadi kita terpaksa la layan baik2...
    heheheh

    BalasPadam
  2. betul tu, diorg kan terima banyak tekanan jugak, so, kita ialah tempat mereka hilangkan stress
    :)

    BalasPadam
  3. hi burung marah..

    saya singgah sini terus follow

    jom, sudi2 follow ai pulak

    ^_^

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

Cara Hasilkan Mashed Potatoes Yang Gebu Dan 'Creamy'

Cara Paling Senang Dan Cepat Untuk Buat Cheesy Wedges Sendiri