Kenapa Perempuan suka Lelaki Nakal?

1:55:00 PG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

macam aku janjikan ini adalah entri ke 2 untuk segmen aku sebelum ni

ada 3 blogger wanita yang beri kan pendapat memasing, so, kalau nak tahu hujah2 nya terus ke blog diorang okay,

  1. lelaki nakal romantik, yelah pandai berkata-kata, gurlzss biasalah, merajuk je dia tau ea, dah lelaki nakal pandai memujuk,cair jugak hati gurlzss, huhu
  2. lelaki nakal sangat stylo, pandai bergaya, iyelah nak notty kena la pandai bergaya, ikut perkembangan iye tak...
*ini pendapat bernas dari Diari Awan Samudera


  1. Lelaki nakal menarik.
  2. Lelaki nakal ni, pandai bercakap or we called as sweettalker
  3. Lelaki nakal layan gadis dia macam puteri
  4. Lelaki nakal pandai main tarik tali
*ini pendapat dari Rainyscream, korang jelajah je blog dia, dah macam entri dia buat, haha, dia kata tak paham tanya dia, nanti dia explain, hehe 


  1.  Lelaki nakal ialah pendengar yang setia
  2. Lelaki nakal ni sebenarnya berjiwa sensitif

*ini pendapat Addin,

pada pendapat aku pula, kenapa perempuan suka lelaki nakal, sebab kebanyakan lelaki nakal ni, nampak comel, *lelaki nakal sila jangan perasan, tapi kalau yang control tu, memang muntah hijau aku tengok, siap warna jingga lagi

lelaki nakal ni memang pandai bercakap dan yang paling penting pandai ambil hati gadis dia, tak percaya ke,
korang cari la boyfriend yang nakal2, hehe

terima kasih semua

You Might Also Like

4 Pendapat

  1. ahahaha. nama pun bagi pendapat. memang berjela-jela. kikikiki ^-^

    BalasPadam
  2. erk>>ada gak ke nk mcm tue..emm.nt mest sakit ati:-) hehehe

    BalasPadam
  3. masih banyak lagi borang kosong...so ade sape2 nak tak???hahaha

    BalasPadam
  4. masih banyak lagi borang kosong...so ade sape2 nak tak???hahaha

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

23 Nightmarish Things About Piano Classes That Still Haunt Us Today

14 Annoying Pranks Our Older Siblings Played On Us Just Because They Could