Membuta Je Kerja Kau

2:45:00 PG

Assalamualaikum dan salam sejahtera


tq acik google


saja nak tanya korang, korang pernah tak mengalami keadaan macam aku sekarang, 
kuat jugak tido aku ni, pantang ada masa free, lentok je aku
korang tak tau lagi aku ni mampu tido sambil berdiri, wah memang agak mencabar di situ ye.

pada pandangan korang apakah ubat untuk mengelak kan rasa mengantuk, 
kiranya macam nak kurang kan tido la, tahap kritikal dah aku ni, macam sleeping beast plak aku rasa, 

plisssss...

terima kasih

p/s: acu korang tanya apa2 soalan, boring aku bagi soalan, sebab kehidupan aku tak da la extraordinary sangat, huhu


You Might Also Like

7 Pendapat

  1. makan gula2 la..:) jangan bagi mengantuk.:)

    BalasPadam
  2. tak nak bagi mengantuk? hmmmm.. saya pun kaki tidur gak. so, kalau ngantuk, tido je la. tak payah tahan2. muahaha.

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  3. ah, tak jadi la mkn gula2...

    BalasPadam
  4. cer ko menari...konpem x mengantuk...hehe.

    BalasPadam
  5. biasa la tu..
    akak pun kalau petang2 memang mengantuk je..
    tapi dah biasakan tak ajar diri tidur petang walau mengantuk cemana pun..

    BalasPadam
  6. skg ni, masa drive pon mengantuk kemain. macam nak korek je bijik mata kasi jgn ngantuk. hehehe

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

Cara Hasilkan Mashed Potatoes Yang Gebu Dan 'Creamy'

Cara Paling Senang Dan Cepat Untuk Buat Cheesy Wedges Sendiri