"SEGMEN JOM TUKAR DAN KENAL RAKAN BLOGGER"

6:26:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

aku nak join segmen ni, sebab aku nak kenal ramai blogger yang aku tak kenal ni, huhu


betul tak apa aku buat ni, huhu, kot2 silap format yang diminta

kalau nak join klik banner yg blue kat atas ni

terima kasih

You Might Also Like

14 Pendapat

  1. hee..betul la tu formatnya..:)

    Thankz ye sebab join segmen ni..:D
    Lepas ni boleh la tukar2 bloglist ke..tukar feed ke..dengan rakan2 blogger..

    Happy blogging :)

    BalasPadam
  2. Ezad Skytech, tq2, hehe
    Nasz: tq2, hehe

    BalasPadam
  3. salam ziarah dari segmen same ye :))

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    folo 36 :))

    BalasPadam
  4. slm knl...
    dr segmen ezad skytech.
    happy blogging ^_^

    BalasPadam
  5. jom folo ke blog'
    http://blogsigadis92.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    BalasPadam
  6. hye dear ! ryn datang dari segmen same.. jalan2 bawak header baru ryn ! :)http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/new-header-flash-lagii-kau.html
    salam perkenalan yerr.. nice blog laa !
    btw, ryn sudaa follow cnie jugakk yerr :)
    jowm laa singgah blog eyryn !

    BalasPadam
  7. :)
    mulakan hari dengan senyuman
    semoga terjalin akrab persahabatan

    BalasPadam
  8. jenjalan sini dri segmen sama jugak..no 100 :)

    BalasPadam
  9. salam singgah dan follow dari segment yang sama =) nice blog =D

    BalasPadam
  10. salam perkenalan. datang berkunjung :D

    http://zahiradzul.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

[VIDEO] Menjerit Sambil Lempar Barang – Ini Reaksi Zizan Bila Nampak Lembaga

Bakal Menyambut Zuriat Pertama? 5 Topik Hangat Para Ibu Ini Pasti Buat Anda Dilema!