Teringin Nak Buat Segmen

9:32:00 PG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

aku nak tanya korang2 semua, kalau la aku nak buat segmen ke apa ke ada orang nak join tak?
bukan apa, follower aku sikit, aku takot diorang tak perasan update aku ni, huhu

rasa nak buat segmen macam payah je, bagi yang buat segmen tu, senang tak korang kendali kan segmen yang korang buat tu..

minta nasihat

You Might Also Like

8 Pendapat

  1. salam. buat je, yang pasti, kena rajin beri respon pada setiap yg join. mmg kena online selalu lah.
    saya tak buat pun, sbb takut takberapa ade masa, nnt kecik hati org masuk segmen saya.

    BalasPadam
  2. dulu pernah jugak buat entry pasal segmen..
    mungkin entry ni sedikit boleh membantu...:)

    http://www.dianarashid.com/2011/04/bila-award-menjadi-segmen.html

    BalasPadam
  3. :)
    xkisah.. buat aje..msti ada yg join :D

    BalasPadam
  4. :)
    xkisah.. buat aje..msti ada yg join :D

    BalasPadam
  5. xpyah wat segmen tak pe. nway. kena rajin buat blogwalking. follower sket tak menunjukkan yg blog tu xbest. :)

    BalasPadam
  6. buat je. nak kendalikan tu, bergantung pada jenis segmen.

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  7. buatla, kena rajin promosi so org lain tau :)

    sy xpenah lg buat segmen, cuba try tanya yg biasa buat k.

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

23 Nightmarish Things About Piano Classes That Still Haunt Us Today

14 Annoying Pranks Our Older Siblings Played On Us Just Because They Could