Aku Jumpa Hubungkait antara Kelajuan Internet dan Berat Badan

10:57:00 PG

Assalamualaikum dan salam sejahtera


first of all, aku nak minta maaf kat member2 yang follow aku, tapi aku tak sempat nak follow lagi, huhu
memang sadis sangat, internet slow, tapi aku tak salah kan broadband ni, tapi sebab kat area kampung selalunya memang liputan tak da,

aku nak guna internet pun slow sangat, sampai  aku boleh buat hubung kait lah


kelajuan internet mempengaruhi berat badan


semakin slow internet, semakin lambat aku nak buka sesuatu laman web

semakin lambat aku nak buka sesuatu laman web, semakin lama aku ngadap laptop,

semakin lama aku ngadap laptop, bermakna semakin meningkat penggunaan elektrik kat rumah aku

semakin meningkat penggunaan elektrik kat rumah aku, semakin banyak duit aku habis nak bayar bil

dan semakin kurus kering lah aku, sebab asyik makan megi je..


tengok memang relate  kan, so, kalau korang nak jimat, jangan buka internet waktu internet slow, ni pesanan percuma dari aku.

terima kasih

You Might Also Like

4 Pendapat

  1. hahahaha... lawak laaa.. adoyaaii.. hubung kait yang siyes lawak

    BalasPadam
  2. setuju..
    bila lambat mata mula mengantuk..
    lepas tu tidur depan lappy..
    sambil coklat dalam mulut..
    eh!!mendorong kearah kegemukan pulak..heheheh

    BalasPadam
  3. ahahaha. sian opie. XD

    opie? sotpom dari opineon. orait?

    BalasPadam
  4. macam2 hipotesis ye yang dapat...kalau internet slow..baik tidur je...takde la sakit hati sangat nak menunggu kan..? hee~

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

Cara Hasilkan Mashed Potatoes Yang Gebu Dan 'Creamy'

Cara Paling Senang Dan Cepat Untuk Buat Cheesy Wedges Sendiri