Apasal la Mulut Kau Macam Longkang

12:23:00 PG

assalamualaikum dan salam sejahtera

woah!! emo aku, setiap kali msti nak emo, apa nak jadi la

aku dengan 100% sure yang korang akan pernah melalui saat2 yang aku lalui sekarang

aku rasa terkilan dengan someone yang aku percaya sebab nya dia cerita kan keburukan aku kat orang lain, depan aku bukan main lagi baik,
memang la, aku buat salah, tapi bukan ke semua manusia akan buat salah, so?? apa masalahnya, bukan aku berulang-ulang kali buat,

sedih gila aku sekarang ni *sesiapa nak pujuk, angkat tangan huhu

bagi pandangan aku la, tak perlu kau nak cerita kat orang lain, siap boleh perli2 aku lagi tu, terkejut aku bila orang luar tahu kesalahan aku tu, haih *dalam aku mengeluh ni, aku nak nasihat tak baik mengeluh, 

 *aku sendiri tak tau apa perasaan yang aku rasa sekarang berbaur je, maybe aku terkilan sangat ni..

You Might Also Like

2 Pendapat

  1. bersemuka dengan dia dan mintak penjelasan ..kalau boleh kasi lempang satu kali..baru sedar!!

    BalasPadam
  2. kalu ikot mmg nak bg sedas je, kak, tp nak buat cam na kan, tak berdaya pulak diri ni, huhu

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

[VIDEO] Menjerit Sambil Lempar Barang – Ini Reaksi Zizan Bila Nampak Lembaga

Bakal Menyambut Zuriat Pertama? 5 Topik Hangat Para Ibu Ini Pasti Buat Anda Dilema!