Berbicara tentang Cinta

5:58:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera



kalau aku nak cerita pasal cinta pelik tak, huhu, berjiwang pulak rasanya
sesiapa yang pernah bercinta pernah tak rasa jemu dengan pasangan masing-masing

aku rasa mesti ada je kan?
kenapa kita jemu?

aku pun ada rasa macam tu jugak, sebab, aku rasa macam nak start bercinta balik, bukan bermaksud aku curang, tapi aku nak semua jadi macam mula2...

aku rasa lagi sweet waktu permulaan cinta, apa pendapat korang, waktu tu kemain lagi, malu bebenor, ushar sikit-sikit, pandang pun malu-malu...

nak cakap lagi la malu, mesej je lebih senang kadang2...

*ini cerita someone yang aku olah

kalau korang pulak, korang rasa yang mana lagi best, mula bercinta atau pun bila dah lama bercinta...

You Might Also Like

3 Pendapat

  1. awal awal memang la semua sweet kan, kentut pun bau wangi je. hihi :D

    BalasPadam
  2. mula bercinta of coz la best. love in the air lagi~~~ suwit gitu..everything looks perfect la kononya.

    for yg dah lama bercinta tu..bila kesetiaan tu ada. "wow, aku boleh setia rupanya". kejujuran, saling paham memahami. erti kata lain, matang dalam percintaan. tu je kot. hihihi

    BalasPadam
  3. Hype.. Macam story sy dulu jer..
    wakaka

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

23 Nightmarish Things About Piano Classes That Still Haunt Us Today

14 Annoying Pranks Our Older Siblings Played On Us Just Because They Could