Ex for EXpired

12:11:00 PG

Assalamuaalaikum dan salam sejahtera





haha, amacam menarik tak, ni untuk melega kan hati gundah gulana bagi yang putus cinta, korang sound je kat bekas pasangan korang, tapi kalau dah memang salah diri sendiri tu, tak boleh la kita salah kan orang lain, korang paham kan maksud aku,

okay dah2 la menangis tu, kita layan je, hehe

You Might Also Like

2 Pendapat

  1. nak nangis jugak..tak kira....huhu..^_^

    BalasPadam
  2. opie selalu ada idea entry best best..nape tak try tulis ex- for expired untuk entry opie. menurut pendapat opie. explain dari A- to Z-..saya pun nak baca. ^0^ hihi. sori komen camni.

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

Nak Travel Ke Negara 4 Musim Tapi Risau Cara Jaga Kulit Muka? 9 Tips Ni Mungkin Boleh Bantu

Malaysian Parents Admit The Lies They Tell Their Kids To Make Them Poop