Ibu Ayam

12:30:00 PG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

malam2 ni aku tetiba rasa happy pulak, so aku nak nyanyi dengan korang semua, pernah dengar tak lagu ni, maybe pernah or maybe versi lain

ibu ayam dikejar musang (kiok,kiok,kiok)
anak ayam cari ibunya
ibu ayam berlari terus lari dan ditangkap musang
anak ayam mencari, terus cari ibunya yang hilang

oh kasihan, oh kasihan aduh kasihan...

ha, apa yang korang pikir dengan tajuk ni, pandai ea, hehe

terima kasih

You Might Also Like

4 Pendapat

  1. kenapa addin tak pernah dengar lagu ni ? haha.

    BalasPadam
  2. Hype..
    Lagu 2 cam ne eh...
    nak nyanyi gak.. tp xtau key die..
    hahax

    BalasPadam
  3. 2 lgu zaman tadika...hehe..

    ibu ayam p mna?? cri bapak ayam ka?? ^_^

    BalasPadam
  4. addin: ada ce try tya budak2 tadika tp xtau la kalau sekarang diorang dah xnyanyi, biasa la sekarang kan zaman justin bieber, hehe
    mr.popkorn:nyanyi ikot sedap je
    hehe
    Han:itu lah, cari bapak ayam, tak ajak anak, tgk kan dah jumpa bapak musang, haha

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

Cara Hasilkan Mashed Potatoes Yang Gebu Dan 'Creamy'

Cara Paling Senang Dan Cepat Untuk Buat Cheesy Wedges Sendiri