Pelajaran Hari Ini Ialah Jantung

10:56:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

dalam aku belajar ni, aku nak kongsi sikit pengetahuan aku

tapi ni edisi ringkas seringkas nya, just struktur supaya mudah ingat la,

ni aku search kat....eh, tolong sikit, aku buat sendiri tau
*hasil pengajaran daripada lecturer aku, lecturer aku mmg best






ni image ni nak mudah kan korang, aku ambil dr google jer



ni aku buat sendiri. tak la, aku ambil je kat google, apa susah

amacam boleh paham tak, korang kena tengok start dari gambar pertama, then, gambar kedua , kemudian baru gambar ketiga, supaya korang tak pening.

tak paham jugak, urm, aku rasa better korang tanya cikgu korang, kang di kata aku bagi ajaran sesat pulak, huhu

terima kasih

You Might Also Like

2 Pendapat

  1. bila first belajar ni..
    teruja sangat.
    hebat!

    BalasPadam
  2. haha, blaja jgn tak blaja, jantung penting dlm bdn kita ni ;)

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

23 Nightmarish Things About Piano Classes That Still Haunt Us Today

14 Annoying Pranks Our Older Siblings Played On Us Just Because They Could