Pencarian Blog Follower Bawah 500

7:32:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

ha, jom ke blog Genk




Syarat nya

follower korang kena kurang dari 500
lebih okay lagi kalau korang follow genk, betul tak?
korang letak banner comel ni dan link kan KE ENTRI SEGMEN BLOG GENK
tarikh tutup 11 Nov pukul 2 petang


ha, senang kan, apalagi jom la join

kalau korang tak paham jugak, klik terus kat BANNER atas ni


You Might Also Like

8 Pendapat

  1. wah..gud luck ye..^_^

    lama tak singgah sini..

    BalasPadam
  2. Salam. Singgah dan follow dari segmen yang sama :)

    Jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

    Kalo sudi follow sini : http://sembang-bola.blogspot.com

    BalasPadam
  3. Yeahh! Adik Chopper Follow Sini Dari Segmen Yang Sama! Hee.. =)

    http://itikjahat.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

    Jemput Join Contest Adik Sekali~ ^_^

    http://itikjahat.blogspot.com/2011/11/contest-pilih-watak-kartun-anda-yang.html

    BalasPadam
  4. follower yang ke 69 lapor diri dari segmen yang sama...follow me back k?

    BalasPadam
  5. Salam Perkenalan…
    Genk datang sini,
    Nak promte blog awak
    Jom join segmen ini
    KLIK SINI

    BalasPadam
  6. belajar banyak

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

23 Nightmarish Things About Piano Classes That Still Haunt Us Today

14 Annoying Pranks Our Older Siblings Played On Us Just Because They Could