Rahsia tu, maknanya Rahsia La!!

2:26:00 PG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

pernah tak korang ada kawan yang mulut dia, ni tak pandai simpan rahsia?
jangan kata korang, aku pun pernah, kadang2 aku tak paham, dia ni paham tak maksud rahsia tu?

adik2, rahsia tu maksudnya perkara yang kita tak boleh bagitau orang, okay...

ada la, jadi kat aku, aku dah kata kat kawan aku, benda ni rahsia tau, jangan bagitau orang lain, tak tau la pulak dia tak paham makna rahsia tu.

satu hari tu, aku ke bilik air, then aku terdengar orang cakap2 kat luar, rupa2nya diorang bercerita pasal rahsia yang aku cerita kan,  mau menyirap darah aku, then, aku tak nak, tetiba je marah, aku umpan dia, aku bagi tahu something yang orang lain tak tahu dekat dia sorang je, dan aku kata INI RAHSIA TAU.

aku dah dapat tahu dengan sahih nya yang memang dia la yang cerita macam2 selama ni, aiya, mulut tu, aku rasa nak sumbat je dengan apa2...

susah sekarang nak cari orang yang pandai simpan rahsia, kan...haish...

You Might Also Like

4 Pendapat

  1. sebaiknya rahsia biar lah kita sorang saja yang tahu..jangan cerita kat orang..kalau dah cerita tu bukan rahsia lagi..hehehhe

    BalasPadam
  2. itulah, bukan senang nak cari kawan yang baik dan boleh simpan rahsia ni

    BalasPadam
  3. pernah jugak kena orang macam. sangat sakit hati. sekarang ni, anything just cakap pada the only one kawan SAHAJA. orang lain? better tak payah la

    BalasPadam
  4. susah dah addin nak percaya orang sekarang. ish ish :(

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

23 Nightmarish Things About Piano Classes That Still Haunt Us Today

14 Annoying Pranks Our Older Siblings Played On Us Just Because They Could