Aku Ada Cerita

11:28:00 PG

Assalmualaikum dan salam sejahtera

hehe, actually aku just nak bagitau, kalau la aku buat cerita kat sini ada orang nak baca tak,

hah?? memang cerita betul ni, korang ingat aku pandai ke nak mereka-reka cerita,
karangan yang cikgu aku bagi dulu pun malas nak buat ini kan pulak yang aku tak dapat apa-apa.

pasal kisah tu nanti aku tengok balik, ada dah, just mengambil masa untuk tengok isinya balik, huhu

sekarang aku bizi sikit, but aku still nak luang kan masa dekat blog ni, seminggu sekali update pun okay apa, hehe

terima kasih semua

You Might Also Like

1 Pendapat

  1. yang penting update..jangan biar bersawang..
    hehhe

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

Cara Hasilkan Mashed Potatoes Yang Gebu Dan 'Creamy'

Cara Paling Senang Dan Cepat Untuk Buat Cheesy Wedges Sendiri