Aku Nak Buat Bloglist Baru. (tak da syarat)

2:49:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

aku nak buat bloglist baru, untuk lelaki dan perempuan,

korang cuma perlu


  • letak kan link blog korang kat komen entri ni
  • pastu bagitau korang ni lelaki ke perempuan 
  • nak follow or tak terpulang
itu je, maybe aku boring-boring ke boleh nak terjah, semua boleh join, okay
tak da syarat pun, hehe

You Might Also Like

12 Pendapat

  1. http://www.dianarashid.com/

    cer teka lelaki ke perempuan..
    ekekke...
    tetiba je gedik semacam..
    muahahah

    BalasPadam
  2. http://nurmaisarahbtismail.blogspot.com

    perempuan (:

    BalasPadam
  3. http://dollydex.blogspot.com

    perempuan :)

    BalasPadam
  4. Wah ! Excited gila nieyh nux join .

    http://boyz-ed.blogspot.com

    Lelaki

    ~Followed

    BalasPadam
  5. hai opie, ;D salam perkenalan dari saya;D

    http://bungasepet.blogspot.com/

    Saya seorang wanita. ;D

    saya ikut;D

    BalasPadam
  6. http://nshazrin89.blogspot.com/

    perempuan :)

    BalasPadam
  7. http://nshazrin89.blogspot.com/

    perempuan :)

    BalasPadam
  8. ecadwinkyasha.com

    boleh x join?.
    eca dah komfirm perempuan :)

    BalasPadam
  9. http://sempoi-zone.blogspot.com/

    aku join...
    aku join...huhu..

    kau teka jela aku pompuan ke llki..huhu..

    BalasPadam
  10. huhu konpem la miza pompuan..hehe ni linknye

    www.hamizahkefli.blogspot.com

    BalasPadam
  11. http://bibirsexyituaku.blogspot.com/

    of course leww pmpuan :) hihii

    BalasPadam
  12. www.ribut-mengundang.blogspot.com

    klu dah kachak tu opkos la laki...hahaha

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

23 Nightmarish Things About Piano Classes That Still Haunt Us Today

14 Annoying Pranks Our Older Siblings Played On Us Just Because They Could