Kenapa La Nak Menyusah kan Diri

2:35:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

okay ini berkaitan dengan isu, loket burung hantu,
aku tak tau la, benda tu kait dengan freemason ke apa ke,
yang aku teringin tanya sangat ni,
PERLU KE PAKAI RANTAI TU??

loket tu boleh bagi kuasa superpower ke, (jgn marah aku bergurau je)

Klik SINI kalau korang nak tau, aku memang tak nak komen banyak2 sebab aku ni jahil jugak, tak tahu sangat

then, aku ada baca komen someone, aku pun ingat2 lupa, tapi ada la sikit2 macam ni

pakai tudung @ shawl dah jadi singkat semata-mata nak tunjuk rantai tu.



okay, korang paham kan, aku tak nak besar kan isu freemason ke, apa ke, macam yang aku dah bagitau kat atas,

tapi tengok la, apa jadi kalau korang pakai, memudarat kan sebab nya, korang dah mendedah kan aurat, seperti yang kita tahu, perempuan kena melabuhkan tudung hingga MELEBIHI PARAS DADA. so???



kenapa aku kata memudarat kan, sebab mai sini aku bagitahu, sekarang ni nafsu tak kira dah kat mana, orang main buat je, maksiat berleluasa, benda tu boleh menarik minat someone nak tengok kat korang punya dada, and of course apa yang lelaki rasa, nafsu, right, so, nak menambah kan dosa orang pulak tu, korang pun tanggung la dosa sebab menarik perhatiaan orang.

aku bukan nak menghentam, tapi aku rasa korang patut tengok dari segi perlu ke tak perlu, ini hanya pandangan dan pendapat aku, kalau rasa tak perlu pakai, benda menambah kan dosa kenapa nak pakai.

lagipun kita dah tahu, tak boleh memakai apa jenis hiasan ukiran yang menyerupai binatang, kan (kalau salah aku minta korang perbetul kan)

itu je aku nak membebel panjang-panjang ni,

terima kasih sebab sudi baca.

You Might Also Like

1 Pendapat

  1. saya pakai bentuk love. hihi. tapi tak pakai selalu pun. pakai bila nak je. cari la rantai yang lagi panjang, kan senang? kan kan. tak payah nak pening2 lagi.

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

Cara Hasilkan Mashed Potatoes Yang Gebu Dan 'Creamy'

Cara Paling Senang Dan Cepat Untuk Buat Cheesy Wedges Sendiri