Khas Untuk Perempuan2 Yang Baik

11:35:00 PG

Assalamualaikum dan salam sejahtera


aku ni tak da la tau sangat kan,
cuma boleh share sikit2 kat korang

first
jangan pandang rupa, maksud aku bukan kacak atau tak,
kalau korang tengok muka baik pun tak semestinya dia tu baik,
nak buat macam mana kalau orang jahat lahir dalam keadaann muka innocent

second
jangan tengok diorang ni solat ke tak
korang bajet diorang ni baik la kalau selalu korang nampak tak tinggal solat
kadang-kadang ini la taktik nak mengorat perempuan2 baik,
aku nasihat kan korang, jangan terpedaya

third
yang selalu belanja korang tak semestinya dia kaya
entah-entah dia pinjam duit awek dia,
aku tak kata kat sapa2 ea,
nanti dia pinjam duit korang plak, nak belanja awek yang lain, lalala~

forth
kalau dia buat baik kat orang tua yang korang jumpa tepi jalan,
please jangan anggap dia baik,
entah2 kat rumah tu, dengan mak boleh melawan lagi,
manusia memang macam ni

fifth
bila lelaki minta sesuatu yang korang tak patut bagi (korang paham kan)
walau pun nak raba sikit, aku nasihat kan korang semua ni
tampar sekuat ati korang (makesure pakai sarung tangan, berdosa bersentuhan)
and terus tinggal kan lelaki ni,
kalau diorang kata yang diorang tak kan minta lagi, please
JANGAN PERCAYA!!!
maybe diorang akan buat dengan lagi teruk lagi

sekian sahaja, peringatan untuk semua

You Might Also Like

3 Pendapat

  1. tapi bagus jugak kalau dia tunjuk dia solat,mana tau kot2 lepas kawen terus solat..ekekekek

    BalasPadam
  2. kalau yang mcm akak cakap tu tak pe, dia berubah perangai, tapi yang sedih nya, kalau yang tunjuk mcm tu just nak perangkap perempuan baik, huhu

    BalasPadam
  3. percaya jika da kenal betol2....tu pun kalo kenal betol2

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

23 Nightmarish Things About Piano Classes That Still Haunt Us Today

14 Annoying Pranks Our Older Siblings Played On Us Just Because They Could