Pelajaran Hari Ini Ialah Sel Darah Merah

9:13:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

entri kali ni pun aku nak kongsi apa yang aku belajar,

disebab kan sekarang kita belajar dalam bahasa Inggeris, so aku translate kan sikit2 dalam English, okay, kalau tak paham Google Translate macam yang aku selalu buat, hehe

apsal korang tengok pelik, kutuk aku ea..aku buat sendiri ni tau
ini ialah sel darah merah aku just bagi asas pengetahuan je,

ni gambar sebenar, ada rupa tak




okay, itu saja, 
terima kasih,


You Might Also Like

0 Pendapat

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

[VIDEO] Menjerit Sambil Lempar Barang – Ini Reaksi Zizan Bila Nampak Lembaga

Bakal Menyambut Zuriat Pertama? 5 Topik Hangat Para Ibu Ini Pasti Buat Anda Dilema!