Proposal

5:33:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

amacam rindu tak ngan aku,
of kos aku rindu ngan korang,
alhamdulillah akhirnya proposal aku untuk projek sem depan aku diterima, hihi
sekarang aku kat library, (minah mana ntah gelak macam ni bilik dia, aduh, aku bagi penampar manja kang)
sekarang aku cuma perlu siap kan kertas proposal aku,
aku dah nak exam dah, harap doakan aku,

terima kasih

You Might Also Like

2 Pendapat

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

Cara Hasilkan Mashed Potatoes Yang Gebu Dan 'Creamy'

Cara Paling Senang Dan Cepat Untuk Buat Cheesy Wedges Sendiri