Sudah la Tu

10:02:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera


aku ni, kalau tak rasa ada tanggung jawab, tak danya aku nak membazir masa aku post entri ni

aku memang rasa sedih gila dengan blogger sekarang ni, bukan semua, tapi segelintir, yang cuba nak naik kan trafik blog dengan menggunakan isu yang tak patut.

aku tak kisah nak paparkan kisah dia ke apa ke, tapi aku benci gila tengok komen2 kat kotak komen,

ada hamba Allah tegur pada admin, minta tolong buang gambar yang menampak kan aurat untuk seorang gadis ni, yelah orang tu dah tak da, tak payah kita nak buat macam tu..

then admin tu relax je..siap yang menegur tu kena maki2, padahal aku paham tanggungjawab yang dia rasa.

siap ada orang backup ag admin tu, minta maaf la aku kata, aku tau kau sendiri yang back up diri kau kan, macam bodoh je kau buat,

bila orang dah tegur tu, dah memang kau buat salah, kau perbetul kan la, kalau kau malu nak mengaku pun

aku malas nak cerita pasal orang yang pentingkan diri, bagi aku melampau gila, nak tunjuk aib orang lain

terima kasih pada yang sudi baca,

You Might Also Like

2 Pendapat

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

Nak Travel Ke Negara 4 Musim Tapi Risau Cara Jaga Kulit Muka? 9 Tips Ni Mungkin Boleh Bantu

Malaysian Parents Admit The Lies They Tell Their Kids To Make Them Poop