Aku Kembali!!!!

11:41:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera


dah lama kan aku tak update blog ni, kesian blog ni, aku sebenarnya baru balik dari camping, so paham2 je lah, tak kan aku nak online dalam hutan kot


aku askar yang comel
                                                          

pengalaman, toksah cakap la, best yang teramat ar, gali kubu dalam panas terik, dengan tido sejam je dalam sehari, apapun pengalaman ni aku paling tak boleh lupa, memang adventure gila ar

so, yang aku janjikan dalam segmen yang lepas dah aku tunaikan, betul tak, kalau aku tak tunaikan, korang bagitau la, maybe aku terlupa

apapun, bulan 3 ni dah start sem baru, dan dalam masa cuti yang tinggal dalam 2 minggu lagi aku kena siap kan final year project aku, gempak habaq mai!!!

tak hilang penat aku lagi, by the way, thanks kepada yang sentiasa berkunjung ke blog aku walau pun aku tak update, hehe

kalau aku ada masa aku singgah la blog korang2 ni, dont worry. hehe

love u all, mmuuaahhh!!! 


You Might Also Like

3 Pendapat

  1. owh....tidak...jgn cium sy.....hahaha

    neway nnt free update la cite menarik psl kem tu...nk tau gkkk

    =)

    BalasPadam
  2. lama tak datang sini.oh pegi camping ceritenyee

    BalasPadam
  3. berkunjung ke blog sy jua..hhehee

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

[VIDEO] Menjerit Sambil Lempar Barang – Ini Reaksi Zizan Bila Nampak Lembaga

Bakal Menyambut Zuriat Pertama? 5 Topik Hangat Para Ibu Ini Pasti Buat Anda Dilema!