Apa Pendapat Korang, Kalau Kekasih Korang Buat Macam Ni...

8:47:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera


aku nak tanya korang sikit,

apa perasaan korang kalau kekasih korang masih ingat kekasih lama dia...
ingat birthday kekasih lama dia, tapi tak pernah ingat birthday korang...
korang dah buat sedaya yang mungkin nak buat dia lupa kekasih lama dia, tapi dia masih ingat...
apa yang korang buat kadang2 dia nak banding kan dengan kekasih dulu, even dia kias kan...
dan yang paling sedih,
bila dia selalu sebut nama kekasih lama dia...

mood aku sekarang, memang sedih sangat,

You Might Also Like

7 Pendapat

  1. cari lain je la..itu makna nya kita cuma tempat hilangkan sunyi dia je...bukan apa2 pun bagi dia..

    BalasPadam
  2. itu lah, kak, sekarang ni tengah menjauh kan diri dari dia...terfikir jugak apa yang akak ckp kan tu...huhu

    BalasPadam
  3. sabar bro...dlu aku pun pnah lalui benda yg sama...time tu aku mmg down sgt2...wlaupun dia dah kate dia tak bandingkan tp bila nama disebut otomatik kita aku pk yg dia sedang membandingkn kite...lama gk aku cube bertahan...now aku takde pape...mayb takde jodoh...

    ko bersabar la...andai kate tu mmg jodoh ko mmg tak ke mana...tp klu dah takde jodoh jgn la ko buat something bodo...

    BalasPadam
  4. hmmmm... payah tu....
    huhuhuhu..

    BalasPadam
  5. si budak kachak; insyaAllah, aku tak kan buat benda bodo, huhu

    uncle jonni; mmg payah..bila kita dah syg...

    BalasPadam
  6. salam..

    apa yg @sibudakkachak ckp ada betulnya.. hurm..
    well.. tak ada pengalaman lagi,
    tak try slow talk?

    kekadang.. doa itu mampu merubah seseorang.. munajat padaNya.. mengadu padaNya.. inshaAllah.. andai ada jodoh walau macam mana pun tak kan ke mana.. :)

    p/s : teruskan sabar yep!~

    BalasPadam
  7. kena usaha lebih lg la nampaknya kamu..

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

Nak Travel Ke Negara 4 Musim Tapi Risau Cara Jaga Kulit Muka? 9 Tips Ni Mungkin Boleh Bantu

Malaysian Parents Admit The Lies They Tell Their Kids To Make Them Poop