Boleh Tak Aku Nak Tanya???

9:09:00 PTG

aku cuma nak tanya, kalau korang ada masa, jawab la...

FACEBOOK TIMELINE WUJUD LAGI KE???


APSAL ADA YANG KATA BEST, AND ADA YANG KATA TAK BEST??


WHY??


SORI SEBAB AKU NI KETINGGALAN ORANGNYA

huruf besar bukan bermaksud aku yelling kat korang, just nak tarik perhatian korang, hehe

You Might Also Like

4 Pendapat

  1. kalau rase ok,ok lah,entah rase cam semak je timeline ni

    BalasPadam
  2. saya pun tak ber fb...
    huhuhuhuhu

    BalasPadam
  3. salam..

    hoho..

    1) rasenye wujud lagi fb timeline ni
    2) dulu waktu fb wat perubahan pun ada yang kate best, ada yg kate x best. last2 tutup mulut jugak.

    kenapa tak best : mungkin sebab nampak serabut sikit, kekadang tak faham, apa orang ni post. eh.. kenapa camni.. lambat..lagging.. dsb. prefer yg lama..sebab lagi simple..sng nk stalk.

    kenapa best : mungkin..... timeline ni koleksi post yang disusun ikut bulan, boleh edit sebenarnya post kite, means..klu kite update hari ni, kite leh tukar hari kite update.. gatal tangan tukar minggu lepas nye. mungkin lagi teratur sebab bg sesetengah org yg suka la.. leh wat cover photo lagi :)

    lepas tukar timeline..pastikan setting kena tgk balik sebab ada setting utk yg lama akn terlepas pandang utk timeline ni..

    p/s : bak kata sehabat di atas, andai rasa ok..ok jugak nti.. setiap org ada pndpt berbeza..ye dak.. :)

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

23 Nightmarish Things About Piano Classes That Still Haunt Us Today

14 Annoying Pranks Our Older Siblings Played On Us Just Because They Could