Cuba Kontrol Berat Badan Kau Tu !!

11:17:00 PG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

tau tak BMI korang berapa?
haha, tajuk ni saja nak kasi gempak, sebenarnya aku nak kongsi cara nak kira BMI ngan korang semua

korang klik link kat bawah ni, kalau tak jadi, bagitahu aku, aku bagi secara manual


So after korang kira tu, korang boleh tau sendiri kan, apa yang perlu korang buat, kena tambah berat, maintain kan or kurang kan berat badan.

berat badan yang unggul akan buat kan korang nampak segak, korang rasa sihat dan bertenaga and of course aktif dan langsing

so apa lagi, kawal lah berat badan anda :)

*aku underweight, huhu

You Might Also Like

3 Pendapat

  1. yeay...saya punya normal weight :)

    BalasPadam
  2. sutera kasih: its okay, kena amal kan diet yang seimbang lepas ni :)
    liza razak: haha, so, kena la maintain kn berat badan tu

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

Cara Hasilkan Mashed Potatoes Yang Gebu Dan 'Creamy'

Cara Paling Senang Dan Cepat Untuk Buat Cheesy Wedges Sendiri