Bloglist Jun 2012 Blog SukaGelak, hahaha

1:59:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

di hari yang indah ini aku nak join satu bloglist dari Blog SukaGelak, kalau nak tau korang klik gambar kat bawah ni, magik akan terjadi, korang akan berpindah ke alam lain
tak percaya, klik la.


ini syarat2 nya;

1/ Buat entri bertajuk " Bloglist Jun 2012 Blog SukaGelak "
-done-
2/ Letak banner gempak giler simple kat atas ni dan linkan ke blog SukaGelak.

-done-
3/ Follow blog SukaGelak dengan seikhlas hati. :)

-done-
4/ Tarikh tutup : 01 Jun 2012 jam 1200hrs.

-done-5/ SukaGelak akan publish link blog korang dalam satu entry dan gamkan dekat side bar blog SukaGelak.
-done-
6/ Lastly, tinggalkan link entry dekat ruangan komen kat Blog SukaGelak.

-yang ni aku tak buat lagi-




so, korang apa lagi, jom join segmen ni, disamping tu, korang join jugak segmen dalam blog aku, klik SINI




sekian, terima kasih ;)

You Might Also Like

7 Pendapat

  1. singgah drpd segmen yg sama...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/06/bloglist-jun-2012-blog-sukagelak.html

    BalasPadam
  2. singgah dari segmen sama :)
    follow sini > 111

    BalasPadam
  3. Salam ukhwah sambil follow..datang dari segmen yang sama..

    http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/05/bloglist-jun-2012-blog-sukagelak.html

    jom ke Bicara Tanpa Suara..^^

    BalasPadam
  4. dari segmen yang sma...singgah sini jap

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

Cara Hasilkan Mashed Potatoes Yang Gebu Dan 'Creamy'

Cara Paling Senang Dan Cepat Untuk Buat Cheesy Wedges Sendiri