Segmen 'Pada Pendapat Saya' (4)

12:19:00 PG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

sekarang aku nak buka segmen 4 untuk blog ni, macam biasa, aku tak da sponsor, tapi aku bagi satu tempat untuk setiap penyertaan dalam blog list "Geng 'Pada Pendapat Saya'"

caranya amat lah mudah,

no 1 . korang tampal kan gambar kat bawah ni



no. 2 ; korang buat entri ringkas, seringkas mungkin dengan tajuk

KENAPA SETIAP YANG ADA DI DUNIA MEMPUNYAI PASANGAN

no.3 ; letak link entri dalam ruangan komen bawah ni je, tak jauh pun

senangkan, kalau boleh korang boleh hebah kan, lah ye, hehe
baru meriah

semua akan ada tempat so apa tunggu lagi, aku bagi masa sampai la 6 JUN 2012 tutup jam 10.00 malam.

sekian terima kasih


You Might Also Like

4 Pendapat

  1. comel ice cream tu :) rajin eh wat contest :)

    BalasPadam
  2. join :)

    http://ezaboomboom.blogspot.com/2012/05/segmen-pada-pendapat-saya.html

    BalasPadam
  3. alamak! Tajuk menakutkanlah, kawan... hehhee.. ^^ terbantut sudaa...hee~ jangan kecik aty pulak. peace~ :)

    BalasPadam
  4. salam.

    siap dah :)
    http://nur0310ish.blogspot.com/2012/06/pada-pendapat-saya-4.html

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

23 Nightmarish Things About Piano Classes That Still Haunt Us Today

14 Annoying Pranks Our Older Siblings Played On Us Just Because They Could