Bakal Penduduk Baru di Bloglist 'Geng Pada Pendapat Saya'

10:40:00 PG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

ha, surprise!!!! (gedik tak aku)

di bawah ini adalah senarai blog yang menyertai Segmen Pada Pendapat Saya (4)

apa lagi, korang terjah la, lihat apa jawapan mereka bagi soalan aku


1.  nurish0310 (ini blog memang rajin join segmen aku, hehe tq)

2. Eza Boom Boom pow, (suka ati je aku nk menambah)



ha, korang rasa berminat, dont worry sayang2 ku, masih ada masa sehingga 6 Jun 2012 before 10 malam
klik je kan link ---> SINI

nama akan dimasuk kan didalam bloglist, insha Allah sebaik tamat segmen ni
apa lagi, korang terjah la, lihat apa jawapan mereka bagi soalan aku


KENAPA SETIAP YANG ADA DI DUNIA MEMPUNYAI PASANGAN



p/s; aku baru tengok cerita Red Riding Hood versi serigala jadian, haih rosak minda aku yang suci ni
sekian terima kasih ;)

You Might Also Like

0 Pendapat

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

23 Nightmarish Things About Piano Classes That Still Haunt Us Today

14 Annoying Pranks Our Older Siblings Played On Us Just Because They Could