Ini Antara Isi Kandungan Thesis Gue

8:48:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

haha, Alhamdulillah semakin hampir menyiap kan thesis aku

so, saja nak share ngan korang gambar yang aku ambil,

ni nampak burok bebeno, xpandai nak ngedit,
Macaranga gigantea or selaru kubin



Malaysia oh Tanah Air ku


aku tak tau namanya apa, rasa nya bogenvilla (ejaan salah)


walaupun korang kata tak cantik, tp ni gambar yg tercomel, aku paling suka


lumut ni pun  sama, kat pokok palma (Veithchia merrillii) or kt pokok kelapa (Coccus nucifera), (aku tak ingat)

doakan aku ya, exam dah nak dekat, sekarang busy nak siap kan thesis,
cita-cita aku, nak tengok nama aku terpampang kat hardcover tu
insha Allah 
semoga Allah permudah kan urusan aku

You Might Also Like

1 Pendapat

  1. mak dara doakan semoga semuanya berjalan dengan lancar ye...

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

[VIDEO] Menjerit Sambil Lempar Barang – Ini Reaksi Zizan Bila Nampak Lembaga

Bakal Menyambut Zuriat Pertama? 5 Topik Hangat Para Ibu Ini Pasti Buat Anda Dilema!