Kasut Sale, Harga Mampu Milik

11:49:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

nak promote kasut kat korang ni, kalau nak tengok yang lebih lagi klik ZALORA





harga nya??
tak sampai RM 50, okay
tapi kalau korang kaya sikit, ada lagi yang lebih mahal
jangan ingat kasut lelaki je, kasut perempuan pun banyak,
so, sila klik kat link yang aku bagi kat atas tuh

klik sini kalau nak tahu berkenaan






nak tahu apa itu churpchurp?
klik SINI

You Might Also Like

0 Pendapat

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

Nak Travel Ke Negara 4 Musim Tapi Risau Cara Jaga Kulit Muka? 9 Tips Ni Mungkin Boleh Bantu

Malaysian Parents Admit The Lies They Tell Their Kids To Make Them Poop