Kata-kata Yang Memberi Aku Semangat

12:38:00 PG

Assalamualaikum dan salam sejahtera



aku baru je lepas presentation untuk thesis aku,
di attack bertubi-tubi oleh para profesor dan doktor
but let bygone be bygone
tak nak aku ingat lagi, huhu

dalam masa aku rasa down, ada kata-kata semangat yang aku jumpa yang membuat kan aku  jadi bersemangat
Alhamdulillah
so, aku nak share la dengan semua
maaf kan aku sebab aku tak da link untuk kata-kata ni, harap halalkan
kalau rasa itu gambar di bawah ada lah hak mereka, dipersilakan komen, aku akan letak link tu

klik sini, ada banyak quotes lagi






ni ada link, klik n trus g blog ni ea ;)


banyak lagi sebenarnya, cuma aku tak save

sekian sahaja terima kasih ;)

You Might Also Like

0 Pendapat

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

[VIDEO] Menjerit Sambil Lempar Barang – Ini Reaksi Zizan Bila Nampak Lembaga

Bakal Menyambut Zuriat Pertama? 5 Topik Hangat Para Ibu Ini Pasti Buat Anda Dilema!