Perkara Yang Girls Selalu Rungut kan (1)

6:23:00 PG

Assalamualaikum dan salam sejahtera


ha, hari yang baik ni aku just nak share perkara yang aku selalu dengar girls rungut kan

 
mina : tijah, kau tengok aku jap
tijah : apahal aku nk kena tengok kau pulak
mina : aku makin gemuk tak
tijah : minachi, baru smalam kau tanya, KAU TAK GEMUK , KERING LAGI ADA LA *aku lempang jugak minah ni kang =,=


 
mina : *sambil menangis* boipren aku tak sayang aku, huhu
tijah : apahal pulak kau kata macam tu?
mina : yelah, semalam aku suruh dia datang selebret befday, tapi dia tak datang pun, huhu
tijah : seingat aku la, boipren kau tu kan kerja kat singapore, jauh kot nak datang sini
mina : memang la, mintak la cuti..boleh je kan, 
tijah : kau ingat hidup dia ni ada kau je ke, dr dia lawat kau, baik dia jumpa parents dia, dapat pahala, jumpa kau, dapat dosa je, lalalala~ 

sekian


You Might Also Like

5 Pendapat

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

Nak Travel Ke Negara 4 Musim Tapi Risau Cara Jaga Kulit Muka? 9 Tips Ni Mungkin Boleh Bantu

Malaysian Parents Admit The Lies They Tell Their Kids To Make Them Poop