Segmen:Bloglist Julai Pecinta Pink

11:51:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera


1. dah letak tajuk
2. dah follow
3. dah letak banner dan link sekali
4. apakah bloh pilihan..urm...blog yang banyak manfaatnya, yang menceritakan pengalaman 
seperti blog akak Diana


You Might Also Like

6 Pendapat

  1. Salam..Thanz sesangat sebab join segmen saya.saya ad wat pengumuman dekat sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/pengumumanpeserta-bertuah-segmen.html Tengok-tengok kalau awk yang bertuah,,hikhik..(^_^)jmput juga blogwalking peserta bloglist ye:)

    BalasPadam
  2. dari segmen yang sama jemput ke blog dieya ya
    follow kamu juga

    http://www.dieyaworld.com/2012/06/28-segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    BalasPadam
  3. niera dah follow sini :)
    btw,cantiknya blog awak !
    niera dtg dari segmen sama..
    http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    BalasPadam
  4. pada pendapat saya...blog kamu cantik :)
    http://waziqahlife.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    BalasPadam
  5. im here,blogwalking dari segmen sama .. jom ke blog michelle ^___^
    dah follow awak. nice blog,kept blogging :)

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    BalasPadam
  6. tq semua yang sudi datang dan follow. dah folow korang, if belum, korang letak kat chat box, k ;)

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

Nak Travel Ke Negara 4 Musim Tapi Risau Cara Jaga Kulit Muka? 9 Tips Ni Mungkin Boleh Bantu

Malaysian Parents Admit The Lies They Tell Their Kids To Make Them Poop