Apa itu 1 CITIZEN?

12:06:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

apa itu One CITIZEN



kalau korang nak tau makna 1 CITIZEN
LIKE page INI

page ni baru dibuat,
dan admin nya ada lah kawan aku,
dia kena buat assignment pasal 1 CITIZEN 
so, aku promote la kat korang semua ni

page ni, banyak sharing berkenaan 1 CITIZEN yang kita masih blur2 kan
so, apa lagi, terus KLIK link yang aku bagi ni :)

terima kasih

You Might Also Like

3 Pendapat

  1. nanti sy like like like ;)

    mekasih singgah n follow saya, datang sini baca entry n follow balik :)

    BalasPadam
  2. owh, tq, no hal..rajin dtg komen :)

    BalasPadam
  3. time free rajin baca entry n tinggal komen. kalau bz memang tak sempat nak singgah blog kawan2 :)

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

[VIDEO] Menjerit Sambil Lempar Barang – Ini Reaksi Zizan Bila Nampak Lembaga

Bakal Menyambut Zuriat Pertama? 5 Topik Hangat Para Ibu Ini Pasti Buat Anda Dilema!