Akhirnya..Siap kan Thesis

11:09:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

dengan ini, aku maklum kan
selepas 1 tahun masa yang diambil untuk menyiapkan thesis aku
akhirnya siap juga

yang hardbound ye
alhamdulillah, lepas ni siaplah thesis degree aku
insha Allah, lepas satu sem lagi
master akan menanti,

untuk semua student, yang diploma belajar rajin2
yang degree pulak, jangan melepak je kat umah, mentang la puasa kan
cari pengalaman sikit
untuk masa depan jugak, ye tak,

hehe

itu sahaja, maaf lah buat masa sekarang asyik nak update personal je
esok aku balik kampung dah

sekian terima kasih :)

You Might Also Like

2 Pendapat

  1. wah, beshnyer da siap tesis...ida bru bab 3...nk kejar tau depan ni...huuu

    BalasPadam
  2. takpe2, baru satu sem kan..?
    sem depan sambung chapter seterusnya,
    betul tak ..
    buat yg terbaik..thesis tu ada nama kita, :)

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

Cara Hasilkan Mashed Potatoes Yang Gebu Dan 'Creamy'

Cara Paling Senang Dan Cepat Untuk Buat Cheesy Wedges Sendiri