Alhamdulillah

12:05:00 PG

Assalamualaikum dan salam sejahtera


aku bukan main lagi mengadap laptop bagai
diumum kan bahawa hari ni aku dah lepas satu paper
Plant Physiology beb
haha
insha Allah, aku rasa boleh jawab, tapi rezeki Allah yang tentukan betul tak, 
haha
okay lah pada yang nak mengambil exam, aku ucap the best of luck, 
jangan lupa bawa kad matrik
yang paling penting restu mak ayah bawa sekali
kalo belajar kuat mana pun tapi tak minta restu
tak kemana kejayaan kita tu

itu sahaja

*alhamdulillah, aku dapat 2 kempen, dalam bulan Jun, syukur
assalamualaikum, terima kasih

You Might Also Like

2 Pendapat

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

[VIDEO] Menjerit Sambil Lempar Barang – Ini Reaksi Zizan Bila Nampak Lembaga

Bakal Menyambut Zuriat Pertama? 5 Topik Hangat Para Ibu Ini Pasti Buat Anda Dilema!