Final Exam Dah Abes

7:39:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

korang buat apa tu,
aah, korang, yang tengah final exam tu, haha
okay2, aku gurau je

seperti tajuk di atas,
sedia maklum la, aku dah abes paper hari ni

Alhamdulillah
2 paper sekaligus (HRM and Parasitology)
Allah dah permudah kan
aku doakan yang belum abes paper ni, insha Allah
akan dipermudah kan oleh Allah

maaf kan daku, sebab kelabu asap gitu (tak pandai nak ngedit)
lecturer aku cakap, masuk u kena jadi budak sekolah balik, kena pandai mewarna, hoho

lepas ni, aku nak blogging puas2, hihi


p/s: al Fatihah untuk seorang blogger yang baru meninggal dunia, disebab kan paru-paru berair,
aku tak kenal, tapi sama2 kita doakan arwah, semoga dipermudah kan urusan di sana
dan ingat lah kita, kita bakal menyusul sahabat kita nanti.




You Might Also Like

0 Pendapat

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

Cara Hasilkan Mashed Potatoes Yang Gebu Dan 'Creamy'

Cara Paling Senang Dan Cepat Untuk Buat Cheesy Wedges Sendiri