Gnomeo and Juliet

10:30:00 PG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

dalam masa tengah nak menunggu kerja part time ni
aku nak review satu movie
Review??Review wak lu!! (mungkin ini kata2 yang tersemat indah dalam kepala otak korang)
sebabnya cerita ni dari awal tahu 2011 lagi, hakhak
ok2.serious.
berbalik kepada tujuan asal, mana la tau kalau-kalau ada nak tau, so, aku dah siapkan ni (perasan)


cuba lihat tarikhnya, hihi
malu I


nak aku kenal kan ke?
tak payah kot, sebab korang boleh beza lelaki ngan perempuan 

ini lah bunga yang mempertemukan mereka
kenapa diorang pakai macam tu?? tonton sendiri,hehe

cuweeettt cangat

G + J



ini lah percintaan gnome

wiki : gnome /ˈnm/[1] is a diminutive spirit in Renaissance magic and alchemy, first introduced by Paracelsus and later adopted by more recent authors including those of modern fantasy literature. Its characteristics have been reinterpreted to suit the needs of various story-tellers, but it is typically said to be a small, humanoid creature that lives underground.[2]

memang sebijik macam cerita Romeo and Juliet
tapi of course ada keistimewaan nya
jalan cerita nya, sesuai untuk semua
best and rugi wa cakap kalau tak tengok, 
hehe

3 movie aku tengok satu malam
nak buat cam mana orang dah abes exam kan
lalala~


sekian terima kasih

You Might Also Like

0 Pendapat

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

23 Nightmarish Things About Piano Classes That Still Haunt Us Today

14 Annoying Pranks Our Older Siblings Played On Us Just Because They Could