Apa itu Glitterati?

10:23:00 PTG


Assalamualaikum dan salam sejahtera

amacam laju tak aku post, baru je cakap nak wat kan entri baru, terus keluar, hehe
ini adalah disebabkan tindakan kimia yang berlaku dalam badan aku
tindak balas yang menyebabkan keterujaan untuk menge'post' entri pada hari ini.

okaylah, dah stop merapu.
dah tak sabar kan, okay aku start kepada yang simple dulu,
baca perlahan-lahan.

Glitterati = Nuffnanger Eksklusif

mesti dalam hati korang terfikir...
"apa kejadahnya budak ni buat formula pulak??"

ops, jangan marah dulu sayang-sayangku
ini untuk memudahkan korang faham
aku pun masih baru, but belajar sikit-sikit.

Nuffnanger Eksklusif merupakan blogger Nuffnang yang mempunyai TIADA iklan-iklan dari, memperkatakan tentang, atau memaut kepada rangkaian iklan lain dari Asia Tenggara, atau sebarang rangkaian iklan yang disifatkan sebagai pesaing atas blog anda.

Boleh ke Nak Apply Status Glitterati ni? 

Anda tidak perlu membuat permohonan, anda secara automatik akan menjadi ahli Glitterati Nuffnang selagi anda tidak mempunyai sebarang iklan dari, memperkatakan tentang, atau memaut kepada rangkaian iklan lain dari Asia Tenggara atau sebarang rangkaian iklan yang kami sifatkan sebagai pesaing atas blog anda.  

Crawler kami akan secara automatik menyertakan blog anda dalam kelab dalam tempoh 7 hari. Harap maklum bahawa sekiranya iklan daripada, ataupun memaut kepada, jaringan pesaing disertakan dalam blog anda pada bila-bila masa, crawler kami akan mengesannya dalam 4 hari dan anda akan dikeluarkan dari kelab secara automatik.

okay, sekian sahaja.
nanti aku sambung dengan

Mengapa Patut Sertai Komuniti Glitterati Nuffnang

* lupa nak kata jawapan ini adalah dari Nuffnang 




You Might Also Like

0 Pendapat

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

23 Nightmarish Things About Piano Classes That Still Haunt Us Today

14 Annoying Pranks Our Older Siblings Played On Us Just Because They Could