Iron Man 3 and Bowling

6:41:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

haha,
mesti korang konpius, apa kaitan Iron Man 3 dengan Bowling
hehe,
actually, ini la aktiviti yang aku buat baru-baru ni
iron man 3 memang best,
tapi aku tertanya, tak kan la after this no more Iron Man, huhu




after tengok Iron Man, mesti la kita kena kuatkan badan kita
ye la, kata nak jadi Iron Man, kan

so, aku pergi la main bowling, agak best la, sebab ni memang sukan yang aku minat
walaupun tak pandai nak main,
hehe

sekian terima kasih, :)

You Might Also Like

0 Pendapat

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

23 Nightmarish Things About Piano Classes That Still Haunt Us Today

14 Annoying Pranks Our Older Siblings Played On Us Just Because They Could