Nak menangi Fujifilm Instax Mini 8 Instant Film Camera ?

8:39:00 PG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

hari ni aku nak share peraduan yang sedang dijalankan oleh Darlie Malaysia.
sangat mudah. Mana tahu ada rezeki, dapat lah.


Hadiah yang bakal dimenangi ialah Fujifilm Instax Mini 8 Instant Film Camera.

wow, awesome tak?

mudah sahaja hanya ada 4 perkara yang perlu anda lakukan :


  • sila ke link Darlie Malaysia , Charcoal Spiral Contest.
  • kira bilangan hexagon bristles di dalam gambar yang di paparkan
  • ada 3 peluang yang diberikan
  • dan postkan komen anda di page yang sama.

ini cuma gambar, segala maklumat klik link yang aku bagi kat atas.

sekian
adios amigos

You Might Also Like

0 Pendapat

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

23 Nightmarish Things About Piano Classes That Still Haunt Us Today

14 Annoying Pranks Our Older Siblings Played On Us Just Because They Could