Quadratic Equations

12:45:00 PTG


Assalamualaikum dan salam sejahtera

Ini pulak additional mathematics chapter 2 Form 4


kalau korang nak nota yang lain-lain, boleh klik kat tab menu di atas.

then ada post yang link kan nota yang sebelumnya.

Alhamdulillah, yang ni aku dapat tukar kan kepada PDF



macam biasa aku nak pesan, ini ialah nota ringkas.
So, tambahkan lagi, jika ada yang aku tertinggal.
rajin2 buat latihan.
kalau tak faham, tanya cikgu.


sekian,
adios amigos
terima kasih.

You Might Also Like

0 Pendapat

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

[VIDEO] Menjerit Sambil Lempar Barang – Ini Reaksi Zizan Bila Nampak Lembaga

Bakal Menyambut Zuriat Pertama? 5 Topik Hangat Para Ibu Ini Pasti Buat Anda Dilema!