Testimoni Tanaka

12:28:00 PG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Ini ialah entri sebelum aku tidur.

Dengan tak malunya , aku nak publishkan testimoni aku sendiri.

Apa yang bagusnya Tanaka ni?
Selama beberapa bulan aku try tanaka ni, alhamdulillah.. aku rasa kulit aku makin kurang berminyak.
Kurang berminyak tak bermakna kering.
Pastu, kalau ada jerawat hinggap, bila aku pakai je tanaka, cuma ambil beberapa hari je nak kering.
Aku tak tipu. Aku memang pakai, tapi tak selalu sebabnya aku ni pemalas, hehe.

Dalam masa aku taip entri ni pun, actually muka aku dah dilumur tanaka .

Okay itu sahaja testimoni aku, seeu soon.
Before tidur, sama-sama la kita doakan ibubapa kita.

Sekian sahaja.
Adios amigos.

You Might Also Like

0 Pendapat

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

Nak Travel Ke Negara 4 Musim Tapi Risau Cara Jaga Kulit Muka? 9 Tips Ni Mungkin Boleh Bantu

Malaysian Parents Admit The Lies They Tell Their Kids To Make Them Poop