Drama yang urmm...

11:13:00 PTG

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Korang perasan tak drama sekarang macam mana?
Aku tau la, sebenarnya aku ni tak layak langsung nak mengkritik,
tapi sebagai penonton, aku dah MUAK.

Aku tengok iklan apa2 drama pun, aku boleh tahu ending dia.
Memang tak surprise langsung.
Lagi satu, cerita stereotype.
Sebijik macam drama yang aku pernah tengok sebelum ni.

Akhir kata, yang tak berapa nak akhir, lebih best kalau korang tidur je..
Tapi kalau yang peminat tegar drama, nak buat cam mana.
Aku respek, sebab diorang boleh hadap drama macam tuh.

sekian, maaf kalau ada salah silap, yang membuat kan korang terasa.

adios amigos.

You Might Also Like

0 Pendapat

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

Nak Travel Ke Negara 4 Musim Tapi Risau Cara Jaga Kulit Muka? 9 Tips Ni Mungkin Boleh Bantu

Malaysian Parents Admit The Lies They Tell Their Kids To Make Them Poop