8SHARE Betul ke Tipu?

5:17:00 PTG



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Image result for 8share


Urm..pernah dengar 8share tak? Cara menjana income dengan cara promote link. Sangat mudah. Yang susahnya nak tunggu duit masuk. Haha.

Okay ada 2 item yang mungkin korang akan dapat. Samaada Bonus Point (BP) atau Cash Money.

Ramai yang tertanya , boleh percaya ke 8Share ni? Untuk pengalaman aku, Alhamdulillah, boleh percaya. Hihi.

Aku try cash out RM50. Dapat kot. Tak tipu. Dengan syarat, korang jangan menipu. Maksudnya SPAM atau exchange link korang.

Kau gila, nak dapat RM50 tersiksa jugak aku, haha. Follower tak ramai. Dok mengharapkan orang share post aku je.

Okay, berminat tak dengan 8Share ni?

Klik link ni 8Share.

Tak faham cara nya? Terus komen kat bawah ni, nanti aku reply.

Adios.




You Might Also Like

0 Pendapat

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

23 Nightmarish Things About Piano Classes That Still Haunt Us Today

14 Annoying Pranks Our Older Siblings Played On Us Just Because They Could