Gubahan Hantaran dan Katering (Review FB Page)

2:12:00 PTG



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Klik untuk facebook review
Wahai penduduk Negeri Sembilan semua !!!

Siapa yang dah nak kahwin tapi masih pening? 
..
Pening apa korang tanya..
..
Pening la nak cari set lengkap, KATERING + GUBAHAN HANTARAN untuk majlis tunang atau kenduri kahwin nanti. Iye dok?

Disini aku nak memperkenalkan tempat yang sesuai untuk set Katering + Gubahan Hantaran. 

Katanya, ikut budget customers. Korang budget berapa, nanti contact dengan ownernya, dan nanti berbincang lah korang dengan ownernya. 

Contact Number : 018-7317678 (SURAYA)

Sebahagian dari contoh Gubahan Hantaran yang telah di buat

Theme : Garden
Flower theme : Red Rose

Theme Colour : Putih Salju

Flower theme : Daisy & Lily

Theme Colour : White & Sweet Pink
Flower Theme : Orchid
Theme : Blue Ocean

Tema di atas hanya lah sebahagian dari request customer. Kalau korang ada theme yang berlegar-legar , apa tunggu lagi. Terus ke page di atas dan request theme korang beserta budget korang.
Boleh jugak tinjau-tinjau page kat atas , mana tahu ada tema yang korang berkenan.

So, tunggu apa lagi?
















You Might Also Like

2 Pendapat

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

23 Nightmarish Things About Piano Classes That Still Haunt Us Today

14 Annoying Pranks Our Older Siblings Played On Us Just Because They Could